Mamma, mammuzza mia
chi pena ca mi fai,
chiusa 'ntra ddi mura
Pi mia è na tortura.
Diciassettanni sunu l'anni
ca sun passati,
ma l'amuri miu Pi tia
è chiù ranni di lu mari.
Signuri binidittu!
acqueta ' stu me cori
porta vicinu a tia
l'anima
di dda mammuzza mia.