poesie » Poesie dialettali » Per te donna mia
Per te donna mia
Tinimmuci accussì
a coru a coru,
dintu a sta scurità,
nu vegu l'uocchi tua
ca na lacrema
sa lasciatu scennere,
ma la tengu dintu
a sta manu,
calla e roce
comma na stella;
nu vegu la vocca tua
vermiglia,
ma su la mia
posata s'è
palpitante 'e ammore;
tinimuci accussì
a coru a coru
e chianu chianu
girammu tuornu turnu
a tuttu u munnu,
e ma rispiaci
per chi nun sa ca
l'ammore è chistu ca.
un altro testo di questo autore un'altro testo casuale
1 recensioni:
- Per poter lasciare un commento devi essere un utente registrato.
Effettua il login o registrati
- poesia piuttosto banale per credo che l'autore sappia far di meglio
Opera pubblicata sotto una licenza Creative Commons 3.0